2017-01-30 07:22:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma nagyon jó hírt kaphat

Napi horoszkóp január 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Remek napra számíthat. A Mars már a Kos jegyében jár, és sok lendületet ad önnek. Az esti órákban egy szép és nagyon érdekes találkozásban lehet része, főleg ha nyitva tartja a szemét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Most hajlamos lesz arra, hogy túlzott kockázatot vállaljon, emiatt anyagi veszteség érheti. Ha megfelelő önkontrollal bír, akkor viszont nagyot léphet előre a karrierjében!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ön mindig maximálisan odaadja magát a munkájának, és még arra is van ideje, gondja, hogy másokon is segítsen a környezetében. Ha a mai napon is így tesz, nem fog elmaradni a jutalma: ön is segítőre talál egy kollégájában.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Pénzügyeket illető döntéseket kell ma hoznia. Próbáljon meg racionális maradni, és kerülje a felesleges illúziókat! Éppen ezért jobb, ha a hiteleket egészen elkerüli, hacsak nem feltétlenül szükséges, hogy felvegyen.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Úgy érzi, kifogyott a türelméből, képtelen arra, hogy további kompromisszumokat kössön a munkahelyén. Pedig nincs még itt az ideje a továbblépésnek. Egyelőre tehát örüljön annak, ami van, de ne adja fel a reményt sem!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Bármely elképzelését meg tudja valósítani, de ügyeljen arra, hogy ne torkolljon le másokat, hagyja, hogy elmondják a véleményüket. Ma sérülékenyebb lesz, mint máskor, és minden kritikát magára vesz.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sikerélményben lehet része, aminek köszönhetően lelke szárnyalni kezd. Ön érzékeny típus, sokat számít önnek, hogy kap-e pozitív visszajelzéseket. Ha ráadásul olyan személytől kapja, aki kedves a szívének, az még inspirálóbb.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kellemetlenül érintheti, ha valaki anyagi szívességet kér öntől ma. Ha azonban nem túl nagy a kért összeg, ne tagadja meg. Többet segíthet vele, mint amekkora kára önnek származhat az időleges hiányából.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A párkapcsolati gondjaiért részben magát is okolhatja. Ennek megoldásához persze nem elég a puszta belátás, valamit tennie is kellene ahhoz, hogy megteremtse a békét. Hogy mit, ahhoz ma jó sugallatot kaphat. Hallgasson a szívére!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Elbizonytalanodik egy fontos kérdésben, és ettől kényszerítve érzi magát, hogy valamilyen önigazolást keressen. Jobb lenne, ha inkább átbeszélné a problémát egy barátjával, aki sokat segíthet önnek az értékes tanácsaival!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Sokféle lehetőséget kínál önnek a mai nap. Fontos lehet, hogy tartsa magát a céljaihoz, és a tervszerűségnek nagyobb szerepet adjon, mint a véletlennek. Fennáll ugyanis a veszélye annak, hogy a váratlan események elsodorják.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nagyon jó hírt kaphat, ami feldobja a kedvét. Ez a hír ráadásul a jövőjére is befolyással lehet, főleg a pénzügyeire hat kedvezően. Sok változás lesz az életében. A mai nap még lazítson, este pedig ünnepeljen egy kicsit!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: